• 1402/12/16 - 12:45
  • - تعداد بازدید: 88
  • - تعداد بازدیدکننده: 73
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مراسم تودیع و بزرگداشت مرحله بازنشستگی سرکار خانم افسانه کاظمی رئیس کتابخانه مرکزی برگزار شد

مراسم تودیع و بزرگداشت بازنشستگی سرکار خانم افسانه کاظمی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه در تاریخ 16 اسفند در سالن جلسات معاونت تحقیقات برگزار گردید.

مراسم تودیع و بزرگداشت بازنشستگی سرکارخانم افسانه کاظمی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه در تاریخ 1402/12/16 در سالن جلسات معاونت تحقیقات در فضایی صمیمی و گرم برگزار گردید. جناب آقای دکتر علیپور، معاون تحقیقات و فناوری ضمن خیرمقدم به حاضرین، به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در سخنان خود از زحمات و تلاش‌های سر کار خانم افسانه کاظمی در طول دوران تصدی به عنوان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تقدیر و تشکر نمودند. وی اضافه نمودند؛ جنس ارتباطی ایشان با مجموعه کتابخانه‌ از جنس وفاداری بی حد و مرز است که در جهت ارتقا دانشگاه و کتابخانه‌ها مثمر ثمر بوده و ستودنیست.
در ادامه، خانم دکتر بوشهری مدیر اطلاع رسانی، از ایشان به عنوان فردی با تجربه، باوجدان و نظم کاری بالا یاد کردند. و در پایان مراسم سرکار خانم مهدیه دانشور به عنوان رئیس کتابخانه مرکزی منصوب گردید.
  • گروه خبری : گروه های محتوا,آخرین اخبار,اطلاعیه,اخبار مهم,خدمات
مدیر سایت